h`e h`e!! - Reisverslag uit Sanaa, Jemen van Jan Peijnenburg - WaarBenJij.nu h`e h`e!! - Reisverslag uit Sanaa, Jemen van Jan Peijnenburg - WaarBenJij.nu

h`e h`e!!

Door: Jan Peijnenburg

Blijf op de hoogte en volg Jan

26 Oktober 2006 | Jemen, Sanaa

Eindelijk ben ik in een travel office beland op erg traag internet, maar kan ik gelukkig ff laten weten dat ik goed aangekomen ben en mn pa feliciteren! Zaterdag komen al mn verhalen (wordt hier op mn vingers gekeken en niet alle tijd) dus wacht nog maar even in spannning af!
Maak het heel goed hier, zit wel alleen in t hostel maar ontmioet veel mensen!

Heel veel groeten Jan en tot zaterdag!

• 26 Oktober 2006 - 07:36

Wouter:

HEE Jan,

zat me al af te vragen waar die berichten van je bleven na ide stortvloed van de eerste week !!Zaterdag meer ! Mzzls

• 26 Oktober 2006 - 08:03

Sabine:

Hey Jan,
    Fijn even wat te horen! Zaterdag zal ik 't ens in de gaten houden. Hier wordt gestart met het tas-inpakken :-)
    Doeg S.

• 26 Oktober 2006 - 08:42

Michel:

Tsss, geen eens foto's, waardeloos verslag zeg ;-)

• 26 Oktober 2006 - 10:40

Jo:

heej jan,
    allemaal bijna landschapsfoto's, prachtig idylisch landschap, toch maar landschapsarchitectuur studeren?? ;)
    het gaat u goed

• 26 Oktober 2006 - 13:15

Linda:

Hey Jan,
    Leuk al je verhalen.
    Ben je al begonnen aan de bladeren of nog niet? :)
    Doeii

• 26 Oktober 2006 - 16:36

Patries From Lennish:

Ja, we lezen eht alweer!!!
    Zwaar afzie nvoor de Peijn! Jammer maar we hebben geen medelijden met je. HAHA
    Toedeloe

• 26 Oktober 2006 - 17:31

Tante Ria:

Fijn weer iets te horen. Ben van middag Bij je vader op de borel geweest voor zijn verjaardag. Ze waren blij dat ze weer iets gehoord hadden. Nu maar wachten op het volgende lange verhaal.
    Groetjes Ria.

• 27 Oktober 2006 - 06:16

Nicht D:

Per vanavond ga ik Ede Wageningen verlaten!